Meny Lukk

Velkommen til Arena Meråker!

Har dere lyst til ta med laget og komme til oss på samling? I våre fylkeskommunale anlegg er det gratis halleie for barn og unge under 19 år!

Vår kjernevirksomhet er å tilrettelegge for samlinger og arrangement. Arena Meråker er en underenhet av Meråker videregående skole og driver med utleie av anlegg, bespisning og overnatting.

Her får du overnatting, bespisning, kursrom og treningsanlegg vegg i vegg. Dette gjør oss til et førstevalg for deg som ønsker alt på et sted!

 

Av treningsfasiliteter har vi:

Fotballhall: Banen er en nier-bane med krøllgress. Hallen brukes av skolens elever og til treningssamlinger gjennom hele året. Fotballhallen har også tartandekke for sprint 60 meter.

 

Håndballhall: Meråkerhallen er en del av skoleanlegget, og er godt egnet for flere typer hallaktiviteter; volleyball, basket, håndball, futsal, innebandy m.m. Hallen brukes av Meråker videregående skole og Meråker skole på dagtid. På kveld er den tilgjengelig for lag og foreninger, og helger er det samlinger fra hele regionen.

 

Treningsrom: Vi har to godt utstyrte treningsrom fordelt på to etasjer. Kondisjon med tredemøller og spinningsykler i 2.etasje og styrke i 1.etasje. Vi har et bredt utvalg av apparater plukket ut i samarbeid med våre trenere og utøvere. Her er det mulighet for å ta ei styrkeøkt for alle over 16 år alene eller over 12 år med trener/leder tilstede.

 

Rulleskiløyper: I Arena Meråker har vi en 4,5 km lang opplyst rulleskiløype med to standplasser for skiskyting. Når det er snø kjøres det spor med tråkkemaskin.

Rulleskiløypa til IL Varden Meråker i Grova skisenter er 3,5 km lang og har 30 skiver for skiskyting. Løypa er universelt utformet og egner seg også godt for parautøvere.

 

Skytehall: Skytehallen ligger i eget bygg på Arena Meråker. Her finner du 10, 15 og 50 meter for skyting med luftvåpen og finkalibrede våpen(0.22). Hallen er utstyrt med 25 elektroniske skiver og en rigg for pistolskyting. På dagtid trener elever ved skytelinjen i hallen, og på kveldstid er det lokale skytterlag som leier til trening og stevner. Her er det mulig å leie våpen og instruktører på helg og kveld for alle som ønsker å prøve!

 

Sportstunet: På Sportstunet har vi 112 sengeplasser. Dere kan velge mellom å bo på sovesaler med 10 til 12 sengeplasser (84 pl.) med felles sanitærrom, eller mindre rom med to og fire sengeplasser (28 pl). Det er eget bad på de små rommene og i tillegg TV på tomannsrommene. Det er et fellesrom med bl.a. sofa og TV.

 

Testlab: Vår testlab er utviklet i samarbeid med noen av verdens beste idrettsutøvere. Vi har kompetansen du trenger enten du er mosjonist eller eliteutøver!

 

Bespisning: Uten god og næringsrik mat og drikke duger helten ikke! Alle måltider serveres i vår kantine; frokost, varm lunsj, middag og kveldsmat. Ønsker for varmmåltider er selvfølgelig mulig, også tidspunkt. (oppgis i bestillingskjema) Her finner dere også sjakk, bordtennis, dart, shuffleboard og biljard.

 

Møterom: Vi har auditorium med 80 sitteplasser og flere store og små møterom med projektor eller TV.

 

Verter: Våre verter tar imot ved ankomst, viser dere rundt i anlegget og ser til at dere får et vellykket opphold hos oss. Branninstrukser og andre regler gjennomgås med ansvarlig.

 

Arena Meråker har også samarbeid med IL Varden Meråker for Grova Skisenter og Vardetun fotballanlegg. Kanskje man har lyst til å utfordre seg selv med noen timer klatring i Rypetoppen Adventurepark?

I vintersesongen anbefaler vi også en tur i Meråker Alpinsenter -nedoverski, bortoverski, kiting, kos og trivelig miljø.

Vi har minibusser som kan leies for transport til de ulike eksterne anleggene.

 

Meråker videregående skole er kjent i Norge som en av de beste skolene for idrettsutøvere innen langrenn, skiskyting og skyting. Skolen tilbyr i tillegg fotball og breddeidrett. Arena Meråker betyr mye for skolen og er viktig for utviklingen av de tilbudene skolen har.

I to perioder i sommerhalvåret arrangerer vi Camp Meråker, en sommeridrettsskole for ungdommer fra 12-16 år fra hele landet.

 

Har du spørsmål er det bare å kontakte oss på tlf 901 48 958 (Erling) eller e-post post@arenameraker.no